Waarom deze blog

Op mijn tiende ben ik begonnen met voetballen. Ik speelde bij de Utrechtse club VVOM en sinds die periode groeit mijn liefde voor voetbal elke dag nog. Na een aantal jaar gevoetbald te hebben, ben ik gestopt omdat ik de leeftijd had bereikt dat ik moest werken. Ik voetbalde alleen nog maar in de zaal en op televisie begon ik actiever het buitenlands voetbal te volgen.

Na jarenlang de grootste Europese competities gevolgd te hebben, heb ik besloten om een voetbalreis te maken naar AC Milan. Deze ervaring is mij zo goed bevallen dat ik ook voetbalreizen heb gemaakt naar Borussia Dortmund en Real Madrid.

Nadat ik terug kwam uit Madrid heb ik besloten om een voetbalreisverslag te maken zodat diegenen die ook een voetbalreis willen maken kunnen lezen waar ik allemaal tegenaan liep.

In mijn voetbalreisverslagen vertel ik mijn ervaringen over de reis, de bestellingen, hotels en de wedstrijd. Eén ding kan ik je al vertellen, een voetbalreis is erg gaaf!

 

Heb jij een voetbalreis gemaakt?

Mail dan jouw stukje met een aantal foto’s, dan komt deze ook op de site. Het is hartstikke leuk voor de lezers om te zien hoe een ieder zijn reis ervaart.